24.02.11


Har gått och skaffat mig hysterisk resfeber. För det är ju inte bara så att sportlovet börjar imorgon, utan jag sätter mig även på ett plan mot New York och stannar där hela veckan. Helt galet. Måste packa klart, och borde även kolla upp ställen att besöka. Kan ju garantera en bildbomb vid hemkomst!
bild 

day 04 - what you ate today

Har precis blivit frisk från magsjuka så min aptit är inte riktigt på topp än..
Frukost

Lunch

Middag

16.02.11


I måndags gick vi äntligen in i studion och har på två dagar hunnit spela in två låtar. I helgen får vi det färdigmixade resultatet och då dröjer det inte länge förrän de läggs upp på vår myspace. I can't wait!!

day 03 – morning routines


Vaknar. Klär på mig. Brygger kaffe. Sminkar mig, stoppar i linser och sätter upp håret. Fixar fil/yoghurt och musli/flingor. Kanske en macka också. Och en banan. Läser en bok, eller någon tidning. Är jag hemma själv kollar jag på dålig tv som The Nanny. Borstar tänderna. Klär på mig jobbiga vinterkläder och går till skolan.
På helgerna är jag lite segare. Ligger kvar i sängen i en timme efter att jag vaknat. Äter frukost med John (helst framför Dexter men nu har vi sett klart på de boxar han äger så det är lite tomt). Därefter klär jag på mig, sminkar mig och sen får man se vart man hamnar.

08.02.11

Posar med ny hårfärg som förhoppningsvis är mindre gul snart!

day 02 – 10 things you like

1. Min underbara pojkvän

2. Sommarkvällar

3. Min knasiga familj

4. Fika

5. Verklighetsflykter till världens alla hörn

6. Festivaler

7. Fil & musli. Bättre frukost finns ej

8. Heartbeats

9. Mina fina vänner


10. Sömnadslektionerna i skolan

04.02.11

Var på Johns spelning i Stockholm i tisdags. Fina fiskar

01.02.11

I fredags var jag på min väns projektföreställning Elegy. Modern dans, cello & piano. Inte helt fel. Jag rös hela tiden.

RSS 2.0