my nerves will be the death of me, i know

Jag är rastlös och trött på att allting följer samma mönster. Imorgon är det redan oktobers första dag. Jag förstår inte riktigt hur allting kan gå så snabbt. Det känns inte som att jag hänger med alls.

vi hinner bli något stort än

( Följ min blogg med bloglovin )

höstrusk ända in i hjärteroten

Det är en aning höstigt ute. Jag lyssnar på musik som gör mig lika höstig innuti. Min spellista ->Klicka 

waiting at your doorstep another night


say you are the only

Jag förstår inte varför denna dag ens behövde existera. Jag vill mest att den ska ta slut. För tankspridd och opepp.

rocken spelar ingen roll längre


mother am i good looking?


oh take me anywhere i dont care i dont care


in the morning i'll be with you

Nu är det kort. Som fan. Jag vet inte. Jag tror att jag gillar det men frisörer kan ju fan heller styla och jag ser nog mest fram emot tills det är typ axellångt. Så kan det gå. Skönt att bli av med skiten dock.

det tar hundratals år att dölja felen

 
Jag är rädd. Imorgon ryker mitt hår. Första frisyrbytet på typ två år. No more mittbena eller en hårlängd som sträcker sig nedanför brösten. Vi får hoppas att det inte blir skitfult och att jag slipper gömma mig under en påse tills det växer ut igen.

i told you to be patient

Jag är hemma en dag senare än planerat. & trots att det är skönt att vara hemma och kunna sova i sin egna säng och äntligen spela gitarr igen, så vill jag tillbaka fortare än man hinner blinka. Jag har sytt och slitit som en gnu, varit på Minimarketevent på NK och Weekday, druckit vin mitt i veckan & chillat ute i staden mitt i natten. Det liksom händer inte här. Jag hatar att jag inte ska tillbaka till Stockholm och praktiken förrän nästa måndag. Gah.

walk with me suzy lee

Idag åker jag till Stockholm & bor hos mina kusiner fram tills på fredag. Praktik (eller APU som det tydligen heter) på Minimarket hela veckan alltså. Sedan kommer jag infinna mig i Stockholm och sy hos dem varje måndag fram till sommarlovet. Snacka om att jag kommer bli fett skillad på sömnadsfronten.
 

chill to the bone


today is a good day

Igår var en fin dag bestående av mycket fika och fina presenter. & snart ska jag baka tre satser cucpakes för imorgon är det fest för hela slanten. Det blir lajbans. Något annat som gör mig riktigt riktigt glad är att jag idag fick besked om att jag ska praoa på Minimarket. Dyrt med alla tågresor framochtillbaka, men så värt det!


seventeen

Imorgon fyller jag år. Sjutton. Fina fiskar!

RSS 2.0