your love will be safe with me

Under de senaste dagarna har jag gått och varit lite smått besatt av Bon Iver. & så satt jag och lärde mig Blindsided på gitarr och spelade in den.

we need a hint

Igår kväll chillade vi mest i min säng.
   

upp till kamp

Jag och min kära vän Cajsa är väldigt förtjusta i den underbara miniserien Upp till Kamp som har visats på SVT, inte bra en utan två gånger. Igår satt vi och småskrek ut vår kärlek till serien på skolans café. 60- och 70-tal, svartvitt och vackra människor. Vänsterpolitik, cigaretter och musik. Det sorgliga med den är att det bara är fyra avsnitt. Och lite händelser som man icke bör ta upp ifall någon nu hade tänkt titta på serien för första gången. Dessutom är Sverrir en fröjd för ögat.

kicken, vart är den?

Skolan har suttit igång och vi måste hitta en praktikplats på mindre än två veckor. Jag har ingen aning om vad jag vill göra eller vart. Jag dränker sorgen och paniken kring detta i kaffe. Någonting som inte är så pjåkigt är att bandet har fått en spelning i Stockholm i november, på Klubb Sockerdricka. Folk som bor i och i närheten borde ju pallra sig dit för att få en skymt och lyssning av oss.


jag ger dig allt jag har

Idag var mamma givmilda kvinnan nummer ett, för hon köpte mig ett par dr martens. Tjoho. Jag har för övrigt ägnat lite kvarbliven tid åt att skanna in bilder.

det här betyder ingenting

Igår var jag inte så himlans glad. Egentligen fanns det ingen direkt anledning till detta, men jag antar att det bara är mänskligt att det blir så ibland. Jag cyklade till vattnet, satt på en bänk och försökte få det att rinna av mig. Det gick inte så bra där & då, men idag är det inte lika surt. Det är väl bra tror jag.

breakfast club

Alltså, frukost måste nog vara bland det bästa som finns. Speciellt när man inte har någon tid att passa och inte behöver kasta i sig maten. När skolan börjar på måndag kan man ju dock säga adjöss till långsamma frukostar, det tär på mitt arma hjärta.  

you just haven't earned it yet, baby

Jag tänkte göra lite reklam. Jag skapar musik. På två sätt. Det första är med mitt band, La Mome Piaf. & det andra är min enmannasysselsättning, Noir. Båda projekten har myspace, ingen av dem har en särskilt bra inspelning. Men inspelningar finns. Snart ska det spelas in på riktigt med de båda och då kan ni ju gå in ännu flitigare och lyssna. Ni kommer till dessa genom att klicka på de två olika namnen.  

and suddenly you seem to realise

Vi åkte ut till landet där vi gjorde chokladbollstårtor och tog bandbilder i skog och på åker.

i'm trying to leave my problems behind

Jag bosätter mig i min säng med filmer och böcker fram tills skolan börjar. Emmabodaförkylningen försvinner aldrig och jag är matt och seg dag ut och dag in.

nattfika

En vän bjöd in folk på nattfika i hennes källare. Det fanns många goda bakverk att välja och vraka bland. Efter att ha druckit tre koppar snabbkaffe, utvecklat ett illamående och kollat på Bring it on 3 cyklade jag hem genom hela staden när klockan visade 03:30 och himlen började ljusna igen.


misery loves company


the distance tears my heart apart

Jag trodde inte att det skulle kännas längre men det gör det.

ett kryss två

Jag och min familj tog en spontantripp med Eckerölinjen.

what i hate the most is that i left you still lying on the floor


känns som festival

Emmabodafestivalen 2009, det var fina fiskar det! Alkohol, dans, mat, utebliven sömn, sönderbränd näsa och pussar på pojkar.


RSS 2.0