på en väg


höst


September

puss


sorgens dag


Igår gick man och röstade för första gången någonsin. Det kändes bra. Men under valvakan sjönk bara peppen mer och mer och idag är man bara arg och deppig. Både pga det fortsatta alliansstyret och SDs kliv in i riksdagen. Visst, alla har rätt till en åsikt och vi lever i en demokrati men detta slut tycker jag inte om. 

huvudstad och krog


kläm


Min blogg har börjat bli så jävla tråkig. Jag vet inte varför jag inte orkar ta tag i det för jag vill ju. Men jag tar typ aldrig med mig kameran längre för väskan är alltid proppfull med andra ting och dessutom är den tung och jag känner definitivt inte för fler tråkiga rakt-upp-och-ner-text-inlägg. Men snart, en vacker dag, då ska allt börja flyta på igen. Behöver bara den rätta inspirationen och viljan till att få det att funka som jag vill.

MODELLER SÖKES!!!!

Projektarbetet har nu dragit igång lite smått. Jag och en vän ska sy en kollektion och sedan sätta ihop en fotobok med plaggen. Vi är då i stort behov av frivilliga som kan tänkas ställa upp som modeller, både killar och tjejer. Inga speciella ytliga krav ställs, men man ska ha möjlighet att ta sig till Västerås några gånger under det kommande året, och allra helst i vår då fotograferingen ska äga rum. Är du intresserad eller vet du någon som kan tänkas vilja medverka så kan ni maila mig så snart som möjligt på elinilsson@live.se

mitt hjärta är lagat

Jag har gått och skaffat mig världens finaste pojkvän och jag är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen!


syster


18

Nu är jag tamefan arton. Det är fint som snus. Och inatt var jag ute och drack vin med den finaste mannen i världen. Hade inte kunnat ha en finare onsdag och inte heller haft en finare början på min artonårsdag.

RSS 2.0